Nowy dział, talizman miasta Saffron, formy żeńskie

Informacje o ostatnich zmianach w grze

Postprzez admin » 6 lut 2017, o 18:32

Dział ten powstał, aby na bieżąco informować graczy o zmianach w grze.
A że teraz będzie ich znaczna ilość to pozwoli on na płynną informację graczy.

Zmiany jakie dzisiaj nastąpiła to:
    Możliwość zdobywania talizmanu miasta Saffron.
    Teraz można go nie tylko wymienić z kolekcji, ale także zakupić w sklepie pokemon za jeny oraz w sklepie ekskluzywnym za pokeDolary.
    Została dodana kolekcja Masterball, w ktrórej można otrzymać masterball. Ma ona takie same elementy jak kolekcja Saffron.

Pojawiły się w grze nowe formy żeńskie których do tej pory nie było w grze, tj.: Pikachu, Electrabuzz,Magmar, Jigglypuff. Teraz są już chyba wszystkie formy umożliwiające wyklucie wszystkich pokemonów dzieci. Został również poprawiony błąd wykluwania się błędnych form dla niektórych pokemonów.

admin  

Site Admin

Postprzez tobor » 6 lut 2017, o 18:56

no i prawidłowo... za 15 min zobaczymy czy wykluje się clefa czy clefairy

EDIT dalej clefairy
Ostatnio edytowano 6 lut 2017, o 19:11 przez tobor, łącznie edytowano 1 raz

tobor  

Postprzez tobor » 6 lut 2017, o 19:08

Ja mam jeszcze jedną propozycję: jest jeden pokemon, który nie posiada imponujących statystyk a jest możliwy do złapania na super wędkę tylko w 1 lokalizacji - chodzi mi o chinchou. Dobrze by było wprowadzić go do ogólnodostępnej mapy, z tym że szansa na złapanie może być ekstremalnie mała

tobor  

Postprzez admin » 7 lut 2017, o 13:30

Zmiana z wyklutymi pokemonami działa dla oddanych pokemonów po wprowadzeniu zmian. Niestety nie dało się tego zrobić żeby zadziałało dla jajek które były juz u Mr. Pokemona.

admin  

Site Admin

Postprzez maero » 8 lut 2017, o 18:07

Nidorany, Rhyhorn, Kangaskhan, Tauros nie mają żeńskiej formy, a co z pokami występującymi tylko z drzewka np. Gligar, Heracross ?

maero  

Powrót do Ostatnie zmiany